kampányhírek

dec05
Megmozgattuk az országot!
Nagyszabású gálával zárta májusban elindított „A sport mindenkié!” című kampányát a Médiaunió Alapítvány. Az ünnepségen – amelyen a kampányban szereplő olimpikonok is részt vettek – fellépett több táncegyüttes, illetve a rendkívül sikeres újságíró-pályázat díjait is átadták.
A Médiaunió Alapítvány 2012-ben Magyarország legnagyobb, sportolásra buzdító, társadalmi célú kampányát rendezte meg. A példátlan összefogással létrejött kampány egymilliárd forint… tovább »
nov27
Kerülj a címlapra!
A Médiaunió kampánya most lehetőséget kínál arra, hogy a Nemzeti Sport vagy a Képes Sport címlapsztárja legyél, persze csak virtuálisan.
A Médiaunió kampánya most lehetőséget kínál arra, hogy a Nemzeti Sport vagy a Képes Sport címlapsztárja legyél, persze csak virtuálisan. A borító elkészítése pofonegyszerű, csak néhány… tovább »
nov22
Megvannak az újságíró-pályázat nyertesei
Óriási érdeklődés kísérte a Médiaunió Alapítvány pályázatát, amelyre közel kétszáz, egész pontosan 192 pályamű érkezett az ország szinte minden megyéjéből.
A szervezők olyan riportokat, cikkeket, video- és hanganyagokat, valamint fotósorozatokat vártak, amelyek nem mindennapi sportembereket, edzőket, sportegyesületeket, különleges sportokat űző,… tovább »
nov09
Sérült gyerekeknek gyűjt a Médiaunió
Jótékonysági licitálást rendez „A sport mindenkié!” kampány stábja olimpiai bajnokok és a Nemzeti Sport segítségével.
A sport mindenkié, a fogyatékkal élőké is! A Médiaunió Alapítvány ezért olimpiai bajnokok segítségével jótékonysági licitálást szervez, és a befolyt összeget teljes egészében a sérült… tovább »
nov05
Lezárult az újságíró-pályázat!
Ezúton is tájékoztatjuk a Tisztelt Pályázókat, hogy november 5-én, déli 12 órakor lezárult a Médiaunió Alapítvány "A sport mindenkié!" kampánya kapcsán kiírt újságíró-pályázata.
Köszönjük a beküldött pályaműveket, ezek válogatását munkatársaink megkezdték. Az eredményekről a nyertes pályázókat a megadott elérhetőségeiken értesítjük (elsősorban e-mailben),… tovább »
okt31
Újságíró-pályázat – módosítás
Mivel a pályázat beküldési határidejével kapcsolatban több visszajelzés érkezett hozzánk heti és havi lapok újságíróitól, némileg módosítunk a kiíráson.
Már leadott, de még meg nem jelent print-cikkekkel is lehet pályázni, amennyiben a lap egyik vezető szerkesztője írásban vállalja, hogy az anyag 2012-ben biztosan megjelenik. Ha például… tovább »
okt20
Két hét maradt!
A Médiaunió Alapítvány és „A sport mindenkié!” kampány stábja egy hónapja hirdetett pályázatot újságíróknak. S bár szép számú pályamű érkezett, fontos kiemelni: már csak alig több mint két hét áll a pályázni szándékozók rendelkezésére.
A szervezők olyan riportokat, cikkeket, video- és hanganyagokat, valamint fotósorozatokat várnak, amelyek sportembereket, edzőket, sportegyesületeket, különleges sportokat űző, sportolásra… tovább »
okt18
Szakértőnk segít: Mit egyen és igyon egy hobbisportoló?
A fogyás, illetve az állóképesség növelése érdekében nem elég „csak” sportolni, az étrendre is fokozottan ügyelni kell. Szakértőink segítségével bemutatjuk az egészséges táplálkozás irányelveit.
A sportolók táplálkozásának aranyszabálya értelmében célszerű: – növelni a (összetett) szénhidrátbevitelt, – csökkenteni a zsírbevitelt, – ügyelni a megfelelő mennyiségű… tovább »
okt16
Találkozás a paralimpikonokkal
Októberben a sporton keresztül szeretnénk bemutatni a fogyatékkal élő emberek példa értékű, és sok esetben emberfeletti teljesítményét.
A Parasportpress Jövőjéért Közhasznú Alapítvány és a Mozgássérültek Budapesti Egyesületének Újpesti Szervezete nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a kultúra és a sport eszközeivel segítse… tovább »
okt10
Szakértőnk segít: Uraim, ne a stressz legyen az erősebb!
A hatékony életmódváltás több pilléren nyugszik. Aki elkötelezettnek érzi magát, jobb, ha tudatosan felkészül erre.
Iván 53 éves, egy multinacionális nagyvállalat magyarországi képviselője. Munkája komoly felelősséggel jár, ami nagy terhet jelent számára. Sokszor stresszes, ideges, a problémáit hazaviszi.… tovább »
okt01
Szakértőnk segít: Futok, nem futok, futok…
Manapság az egyik legnépszerűbb szabadidősport a futás, ráadásul trendi is lett. Fut a minisztertől a hírességeken át majd mindenki. Fut fiatal gyermek és fut dédnagyszülő. De hogy hogyan is kell ezt csinálni?
Az első edzések kicsi sebessége fontos, induljunk jóleső, lassú tempóval az első hetekben. Ha számunkra ösztönzőbb, ha van társunk, akkor olyan tempót válasszunk, hogy beszélgetni is tudjunk… tovább »
szep25
És akkor én MOST nekiállok!
Joli vagyok, 42 éves könyvelő. Sokat ülök a számítógép előtt a munkám miatt, és amikor hazamegyek, várnak a gyerekek és a háztartás körüli teendők. Estére sokszor már semmire nincs energiám.
Van rajtam némi súlyfelesleg, amit – hiába figyelek oda az étkezésre –, nem nagyon tudok kordában tartani. Azonban most elhatároztam, hogy megpróbálom, s nem este, hanem mielőtt… tovább »
szep18
Nem mindennapi sportembereket keresünk
A Médiaunió Alapítvány és A sport mindenkié! kampány stábja pályázatot hirdet újságíróknak.
Olyan riportokat, cikkeket, video- és hanganyagokat, valamint fotósorozatokat várnak, amelyek nem mindennapi sportembereket, edzőket, sportegyesületeket, különleges sportokat űző, sportolásra… tovább »
szep18
Online felmérés a zöldség- és gyümölcsfogyasztásról
A FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács felmérést készít a magyar lakosság zöldség- és gyümölcsfogyasztási szokásairól.
A FruitVeB az online kérdőíves felmérés keretében a paradicsom és a paprika, valamint a gyümölcs és gyümölcslé fogyasztási szokásokat vizsgálja. A Szakmaközi Szervezet célja, hogy minél… tovább »
szep18
Szakértőnk segít: Nordic Walking
Monspart Sarolta (tájfutás mesteredző) segítségével ismerkedjünk meg a nordic walkinggal, azzal az „életmódsporttal”, amely a természetben vagy a város egy természet közeli szegletében is űzhető, és majd mindenki által elsajátítható. A nordic walking – akárcsak a sport – mindenkié!
Hogy hol van oktatás kezdőknek? A Magyar Szabadidősport Szövetség honlapján (www.nowa.hu) a partnerek, majd az instruktorok címszóra klikkelve országos programokat találhatunk, de az interneten… tovább »
szep17
Berki és Szilágyi is a sportra buzdít
Londoni olimpiai bajnokokkal forgattuk „A sport mindenkié!” kampány új reklámfilmjeit.
Szokatlan szerepben, új reklámfilmjeinkben tette próbára tehetségét nemrég a londoni olimpia lólengés és kardívás bajnoka! Berki Krisztián és Szilágyi Áron szerepel „A sport mindenkié!”… tovább »
szep11
A Női Mozgásfesztivál szervezőinek levele
Ezúton is köszönjük értékes támogatásukat a 2012. szeptember 2-án megrendezett Coca-Cola Testébresztő XIV. Női Mozgásfesztiválon.
A résztvevőknek, szervezőknek és főleg nekünk, az esemény rendezőjének megtisztelő volt Önökkel együttműködni. Profizmusuk és tapasztalataik egyértelműen szerepet játszottak a rendezvény… tovább »
aug24
Újabb olimpiai aranyérmesek csatlakoztak „A sport mindenkié!” kampányhoz
Szeptember elejétől láthatók majd azok a tévéreklámok, amelyekben két londoni aranyérmes, Berki Krisztián és Szilágyi Áron szerepel.
A forgatáson a Nemzeti Sport Online újságírói is részt vettek. Az alábbi videóból az is kiderül, miért fontos a Magyar Olimpiai Bizottság számára, hogy támogassa a Médiaunió kampányát.… tovább »
aug01
Pulai a kampányról
Olimpiai bajnok kenusunk nem csak "fenyegetni tud": a tévéreklámban szigorú arcát mutatja, a Sport TV Mai helyzet című műsorában azonban vicces sztorikat is mesél.
"A sport mindenkié!" kampányról készült 12 perces bejátszás itt tekinthető meg: http://www.sport1tv.hu/Videok/2012/07/31/pulai4 tovább »
júl31
Egyre sikeresebbek a sportos csütörtökök
Országszerte közel száz helyen várják ingyenes edzésekkel a sportolni vágyókat a Médiaunió Alapítvány „A sport mindenkié!” kampányához csatlakozó sportegyesületek és edzők!
A programsorozathoz már negyven település csatlakozott, így augusztus 2-án immár több mint harmincféle sportágat lehet kipróbálni. Az Alapítvány eközben a budapesti nyilvános edzéseket… tovább »
júl27
Harmadik Sportos Csütörtök
Csütörtökön ismét közel 100 helyen tartanak ingyenes edzéseket országszerte!
Többek között tollaslabda, foci, asztalitenisz, úszás, hastánc, strandröplabda, Tactical CQC, vívás, kajak-kenu, lábtengó, fitbox, nordic walking, többféle karate és aerobikórák, tenisz,… tovább »
júl23
Irány London - szobabiciklivel!
Görög Zita és a Coca-Cola Testébresztő nagykövetei teszik majd meg az első kilométereket azon a négy napon át tartó, 1450 kilométeres, a londoni olimpiára tartó bringatúrán, amelyhez bárki csatlakozhat. Túlélőkészletre azonban nincs szükség, elég, ha a tekerés szerelmesei kilátogatnak a Városligetbe, a Millenárisra vagy az Erzsébet téri Akváriumhoz, és felülnek az ott elhelyezett szobabiciklik egyikére.
Július 23-tól négy napon át, három helyszínen bárki csatlakozhat a „Tekerjünk Londonig!” elnevezésű kezdeményezés keretében a Coca-Cola Testébresztő által meghirdetett egészségmegőrző… tovább »
júl17
3x1 a Híradóban is!
A múlt heti Sportos Csütörtökre a Híradó stábja is ellátogatott.
Múlt csütörtökön ismét az Erzsébet tér volt a Sportos Csütörtök helyszíne, ahol az érdeklődők most egy karatebemutatót láthattak, illetve a bátrabbak részt is vehettek benne. Az eseményre… tovább »
júl17
Megint valami új, megint valami más
Van még, aki nem próbálta?! – Július 19-én újra médiauniós sportplacc, élményaerobikra rázzák majd az erzsébet téri járókelők.
2012. július 17., Budapest – Már a negyedik nyilvános edzésére készül a Médiaunió Alapítvány! „Élményaerobik” órán vehetnek részt, akik július 19-én, este 7-kor kilátogatnak… tovább »
júl11
Július 12-én karate a Sportplaccon!
Július 12-én egy egri karateegyesület tart nyilvános (és ingyenes) edzést az Erzsébet téri Sportplaccon.
"A múlton nem rágódom, a jelenben élek, és terveim vannak még a jövőben” – mondta egy híres karatemester sok-sok évvel ezelőtt. És hogy ez mit jelenthet a Te (sport)életedben?… tovább »
júl06
Hírességek csatlakoztak a Médiaunió sportkampányához
„A sport mindenkié!” kampányhoz országosan ismert tévés műsorvezetők, világ- és olimpiai bajnok sportolók is csatlakoztak! Geszti Péter, Szellő István, Váczi Gergő, Lipcsei Betta, Monspart Sarolta, Pulai Imre, Kovács Antal és Székely Bulcsú lelkesítő beszédei már láthatók a tévében.
A Médiaunió Alapítvány idei, „A sport mindenkié!” kampányának új kisfilmjei már láthatók a televízióban. Az új kisfilmekben nyolc híresség szerepel, akik valamennyien a saját… tovább »
júl05
Jó tanácsok sportoláshoz
Monspart Saci összegyűjtött pár tudnivalót a kánikulai napok testedzésben gazdagabb életmódjához, nyaraláskor vagy akár munkavégzéskor:
A tippcsokor itt található: https://www.antsz.hu/hir1/monspart.html Ja, és ne feledjétek: "A koalamaci alszik egész nap fent a fán, de éjjel ő is elindul a fák között...” tovább »
júl04
Próbáld ki a TCQC-t!
A Tactical Close Quarter Combat egy olyan önvédelmi rendszer, amelyet gyerekek és nők is könnyen elsajátíthatnak. Akár most csütörtökön a Sportplaccon!
Csütörtök este 7-től ismét ingyenes edzést tartunk az Erzsébet téri Sportplaccon, a Danubius kút mellett. Érdemes lesz kilátogatni, ugyanis egy különleges edzésen vehettek részt: a TACTICAL… tovább »
júl03
Most még jelentkezhetsz!
Vérbeli szurkoló vagy? Esetleg el tudod játszani, hogyan szurkolnál és még szerepelni is szeretsz? Akkor van egy kihagyhatatlan ajánlatunk, ha ráérsz július 11-én 14-20 óráig!
A Médiaunió Alapítvány, a "Sportolj heti 3x1 órát" mozgalom zászlóvivője reklámfilmet forgat, amihez lelkes statiszták jelentkezését várja. Mi lesz a feladat? Neked csak a szurkolásra… tovább »
júl02
Második Sportos Csütörtök
Július 5-én közel 100 helyen tartanak ingyenes edzéseket!
Tamburello, strandröplabda, mountainboard, vívás, karate, kajak-kenu, lábtengó, fitbox – július 5-én ingyenesen lehet kipróbálni ezeket a sportágakat! A Második Sportos Csütörtökhöz… tovább »
júl02
Elindultak az ingyenes csütörtöki edzések az Erzsébet téri Sportplaccon
Megtartotta első nyilvános edzését a Médiaunió Alapítvány! Az Erzsébet téri Sportplaccon pörgős zumba fitnesz órával indult a programsorozat, amely során szeptember végéig minden csütörtök este ingyenes sportórákat tartanak az Erzsébet téren „A sport mindenkié!” kampány keretében.
Legközelebb, július 5-én egy nők számára is könnyen alkalmazható önvédelmi sportot próbálhatnak ki az érdeklődők – országszerte pedig közel 100 helyen sportolhatnak ingyenesen!… tovább »
jún27
Zumba fitnesszel nyit a Sportplacc
A Médiaunió Alapítvány június 28-tól szeptember végéig minden csütörtök este ingyenes sportórákat tart az Erzsébet téren. Első alkalommal a legújabb táncfitneszt, a zumbát próbálhatják ki az érdeklődők este 7 órától.
A Médiaunió Alapítvány minden csütörtök este héttől nyolc óráig nyilvános tréningeket szervez az Erzsébet téri Sportplaccon, a Danubius kúttal szemközti területen. Az első nyilvános… tovább »
jún22
Bajnokok nyara: sporttörténeti kiállítás
Interaktív sporttörténeti kiállítás látható június 7. és július 1. között a budapesti Allee Bevásárlóközpontban. A látogatók mindent megtudhatnak a legnagyobb magyar bajnokok életútjáról és sikereiről, miközben játékos körülmények között megismerkedhetnek a különböző sportágakkal és sporteszközökkel.
A nyár egyik legizgalmasabb sporttal kapcsolatos hazai attrakciója a Bajnokok nyara című interaktív sporttörténeti kiállítás, ami június 7. és július 1. között látogatható az Allee Bevásárlóközpontban.… tovább »
jún21
Kilométergyűjtés Szentiván hétvégéjén
Június 23-24-én a leghosszabb a nappal és a legrövidebb az éjszaka. A hagyomány szerint az emberek ilyenkor tüzet gyújtanak, parazsat ugranak, beszélgetnek, együtt vannak. Töltsük együtt mi futók is ezeket az estéket!
Kilométergyűjtésre hívjuk a futó közösségeket és a magányos futókat, kocogókat országszerte. A BSI online kilométergyűjtő felületén jelölheted, hogy az ország keleti vagy nyugati felében… tovább »
jún19
Nyilvános sportórák június 28-tól
A hőségriadó miatt a most csütörtöki kezdéssel tervezett ingyenes közönségedzések első időpontja június 28-ára módosul.
A helyszín változatlan: a Danubius kút mellett az Erzsébet téren. A nagy meleg miatt a kezdési időpont este 7 óra. A közös tréningre tehát június 28-ától várjuk az arra járókat! tovább »
jún14
Nem mondtak csütörtököt a BSI Futónagykövetei
A Médiaunió "Sportos csütörtök" kampányához szép számmal csatlakoztak BSI Futónagykövetek is. A bajai, balatonkenesei, budapesti, debreceni, dunaharaszti, gödöllői, kecskeméti, komlói, makói, szarvasi, szegedi, szolnoki, tárnoki és velencei Futónagyköveteink találtak követőkre ezen a napon.
A legtöbben Szegeden, Tárnokon és Baján futottak együtt felhívásunkra. A nap külön érdekessége az volt, hogy a Sportos csütörtökön velünk futók negyede ezen alkalommal csatlakozott először… tovább »
jún12
Csobánkai lovastábor
Nyári lovas táborainkba várunk szeretettel minden 6 és 16 év közötti kalandvágyó gyermeket, aki szereti a lovakat, a természetet és a vidám programokat!
Napközis lovas tábor http://csobankailovarda.hu/lovastabor/ A napközis lovas tábor tartalmazza: Napi két lovaglás, ebéd, strand, kirándulás, cukrászda, agyagozás, íjászat, stb. Hétfőtől-péntekig:… tovább »
jún08
Soul Of The Game WEEKEND
Ha bírod a hip-hopot, a breaket, a graffitit, vagy meg akarod ismerni a parkour legvagányabb arcait, esetleg nyomnál egy pörgős kosármeccset, gyere el június 9-én a Pillangó parkba és töltsd velünk a napod!
A JEEP bemutatja:  Szeretnéd élőben látni a Csillag Születik döntős csapatát a Quantum XXL-t? Ha azt mondom Sub, te azt mondod Bass? Itt lép fel az elsöprő angliai sikerük után élőben… tovább »
jún07
Gondolkodj Egészségesen!
A GE nyári napközis táborban a témák feldolgozása sok mozgással történik, a gyerekek szinte egész nap a friss levegőn, játszótéren vannak! A tábor programjában benne van a mindennapi mozgás, mivel a testi egészség a GE! Program témaköreiben is szerepel.
1) A TE MESÉD® tábor a Millenárison Mindenkinek van egy saját meséje, ami benne születik és éli ünnep- és mindennapjait. A TE MESÉD® táborban a gyermekeknek lehetőségük… tovább »
jún07
Budapest By Night - Futócipőben
A Médiaunió Sportolni jó kampányának keretében csütörtök esténként örömfutások lesznek Budapest szívében, Kiss Mirella, a BSI FutóNagykövetének vezetésével. A különleges városnéző futáshoz bárki ingyenesen csatlakozhat.
Sok turista szerint a kivilágított Budapest a legszebb, amikor az éjszaka sötétjében az épületek csak úgy tündökölnek a háttérben. Ezeken a csütörtöki örömfutásokon nem csupán a futáson… tovább »
jún06
Nyári táborba a gyerekkel!
A Sport Navigátor két 5+1 napos nyári napközis táborában többféle sportot kipróbálhatnak és gyakorolnak a gyerekek.
Különleges környezetben, középkori romok szomszédságában lesznek az edzések, ahol a szünetekben izgalmas játékokat játszhatnak. Minden gyerekre figyelmet fordítunk, 10 gyerekre jut… tovább »
jún06
Mozdulj, Mama!
A Mozdulj, Mama! elnevezésű közösségi gyalogló napot 2012. június 23-án, szombaton 11:00 – 14:00 óra között a Margitszigeten rendezik.
A programot Monspart Sarolta tájékozódási futó világbajnok bemelegítéssel nyitja, ezután 3 km-es, közös gyaloglás következik a Margitszigeten, de lesz ezenkívül még 30 féle térítésmentes… tovább »
jún03
Folytatódnak a „Sportos csütörtökök”
Október 4-én rendezzük az Ötödik Sportos csütörtököt, ahol országszerte 46 városban már 50 féle sportágat lehet kipróbálni!
Modern és hagyományos, egyéni és csapatban űzhető, szárazföldi és vízi sport – október 4-én mindenki talál számára megfelelőt. A Médiaunió Alapítvány „Sportos Csütörtök”… tovább »
jún03
Térfoglaló pikniken a Médiaunió
Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) térfoglaló pikniket szervezett június 2-án, annak apropóján, hogy már kilenc hónap telt el a megújult Március 15. tér és a Károly körút hivatalos átadási ünnepsége óta.
A piknik napján mindenkit arra bíztattak a szervezők, hogy terítse le pokrócát a Városháza parkban vagy a megszépült Március 15. téren, érkezzen kerékpárral vagy családosan, kutyával… tovább »
jún02
Indítsd új felfedezéssekkel a nyarat
Kezdd Te is a nyarat egy nagy kalanddal és fedezd fel a nyolcadik Coca-Cola Testébresztő FITweek változatos programjait. Június 2. és 10. között egyetlen belépő áráért közel 150 helyszín kínálatát tesztelheted Budapesten és országszerte a nagyvárosokban, hogy megtaláld azt a mozgásformát, ami egész nyáron csúcsformában tart majd.
A belépőjegy értéke tovább emelkedik a különböző cégek által nyújtotta kedvezményekkel. Vásárolj FITweek belépőjegyet bármelyik BioTech USA SPORT ÉLET EGÉSZSÉG KÖZPONTBAN, és további… tovább »
máj30
Megérkeztek az első ”fecskék”!
Az oldal indulásakor arra kértünk benneteket, hogy küldjetek egy levelet, fotót vagy egy videót arról, hogy miért és hogyan sportoltok! Örömmel jelentjük, hogy megérkeztek az első anyagok, ráadásul nem is akármilyenek, van köztük olyan, amelyik egy egészen ismeretlen sportágat mutat be, de zumba fitness oktatótól és egy igazi fociőrülttől is kaptunk levelet!
Németh Attila kétszeres arany és háromszoros ezüstérmes mountainboardozó volt az első beküldő, aki egy nem mindennapi sportágat választott: Mintha nyáron snowboardoznál. Kigurulok a betondzsungelből… tovább »
máj18
Hamarosan ismét Nagy Sportágválasztó!
Hamarosan jubilál a Budapesti Nagy Sportágválasztó, hiszen június első hétvégéjén már tízedik alkalommal kerül megrendezésre. A 2007-ben útjára indított kezdeményezés, korábbi világbajnoki bronzérmes kenusunk, Ipacs Endre fejéből pattant ki, és az évek során az ország legnagyobb sportrendezvényévé nőtte ki magát. Az esemény évről évre fejlődött, közel ötvenszeresére növelte látogatói számát és a kezdetben kipróbálható 20 sportágat felduzzasztva az utóbbi években már több mint 90 mozgásforma közül lehet választani.
A Nagy Sportágválasztó folyamatosan bizonyítja, hogy egy jó ötlettel, kitartó lelkesedéssel és összefogással egy hasznos rendezvényt lehet létrehozni és működtetni, mely a gyakorlatban… tovább »
máj17
Elindult a Médiaunió 2012-es kampánya
Már most az olimpia lázában ég az ország, és a legtöbben közben elfelejtik, hogy mi magunk is hétköznapi bajnokok vagyunk. Pedig nem is kell sokat tennünk ahhoz, hogy egészségesebbnek és vidámabbnak érezzük magunkat. A Médiaunió Alapítvány ezért idén a sportolás fontosságára hívja fel a figyelmet.
A Médiaunió kuratóriuma több száz beérkező témajavaslat közül választotta ki a 2012-es év kampánytémáját. Mivel több felmérés is igazolja, hogy a társadalom többsége nem, vagy csak… tovább »
máj16
Együtt könnyebb!
Várjuk azon sportszervezetek, sportegyesületek, sportiskolák, edzők és oktatók jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának kampányunkhoz.
Csatlakozókat várunk a Sportos Csütörtök című programsorozathoz, mely során arra buzdítjuk a sportszervezeteket és -központokat, hogy minden hónap első csütörtökén tartsanak ingyenes… tovább »
máj15
Elindultak közösségi felületeink
A kampány indulásával együtt elindultak a legnépszerűbb közösségi média felületeken is megjelent a kampány logója a hozzá tartozó oldallal. Kövesse a kezdeményezést kedvenc csatornáján!
A kampány legakítvabb felülete természetesen Facebook oldalunk lesz, de a rivális Google+ felületén is megtalálhatsz bennünket. A gyors információra éheseket a Twitteren várjuk,… tovább »