kampányhírek

szep11

A Női Mozgásfesztivál szervezőinek levele

Ezúton is köszönjük értékes támogatásukat a 2012. szeptember 2-án megrendezett Coca-Cola Testébresztő XIV. Női Mozgásfesztiválon.

A résztvevőknek, szervezőknek és főleg nekünk, az esemény rendezőjének megtisztelő volt Önökkel együttműködni. Profizmusuk és tapasztalataik egyértelműen szerepet játszottak a rendezvény sikerében és a résztvevő hölgyek jó hangulatában.

Mert a rendezvény ezúttal is sikeres és kiemelkedően jó hangulatú volt. Az eseményről távozó hölgyek mosolya, továbbá a visszaérkező üzeneteket alapján nyugodtan mondhatjuk ezt. Célunkat, hogy egy sikeres fesztivállal minél több nővel ismertessük, szerettessük meg a testmozgást, sportolást elértük, hiszen idén is sok ezer hölgy választotta vasárnapi programként a „Mozgást”.

A helyszín adta körülményekre tekintettel már nem a résztvevők számának a növelése az elsődleges célunk, hanem azt szeretnénk, ha a magas minőségű programok híre jutna el nagyon sok nőhöz, és ez által nőhetne tovább a rendszeresen sportoló hölgyek száma.

Az elmúlt évek eredményeit – létszám, minőség - most nemcsak megőriztük, hanem - bátran állíthatjuk -, hogy javítottuk. A résztvevők száma, ha minimálisan is, de nőtt, programunk színesedett, a kiegészítő programok kínálata bővült. A női társadalom széleskörű érdeklődése azt mutatta, hogy programjaink sokszínűek, jó minőségűek, és magas színvonalon kivitelezettek. Az idei újdonságoknak (3-1-2 meridiántorna, esések iskolája, vívás, táncgödör és fitneszpont program elemei) is nagyon jó volt a fogadtatása.

Reméljük, találkozunk a XV. Női Mozgásfesztiválon 2013-ban, ahol a továbbiakban is számítunk támogatásukra. Addig is szívből kívánunk sok szakmai sikert és jó munkát!

A fesztiválról készült fényképek megtekinthetők:
https://www.facebook.com/pages/Női-Mozgásfesztivál/131168536927410 és a www.noisport.hu oldalakon.

Üdvözlettel:
Salga Péter főtitkár és Csáki Judit főszervező