kampányhírek

máj30

Megérkeztek az első ”fecskék”!

Az oldal indulásakor arra kértünk benneteket, hogy küldjetek egy levelet, fotót vagy egy videót arról, hogy miért és hogyan sportoltok! Örömmel jelentjük, hogy megérkeztek az első anyagok, ráadásul nem is akármilyenek, van köztük olyan, amelyik egy egészen ismeretlen sportágat mutat be, de zumba fitness oktatótól és egy igazi fociőrülttől is kaptunk levelet!

Németh Attila kétszeres arany és háromszoros ezüstérmes mountainboardozó volt az első beküldő, aki egy nem mindennapi sportágat választott:

Mintha nyáron snowboardoznál. Kigurulok a betondzsungelből a természetbe és irány lefelé, dombokon-hegyeken, négy keréken. A mountainboard elsőre ijesztőnek tűnhet, de 2005-ben kezdtem és még nem tört el semmim, tehát annyira nem veszélyes, mint amilyennek látszik. Próbáljátok ki ti is!

Reméljük kedvet kaptatok, hogy ti is elküldjétek a videóitokat/képeiteket! Jöhet minden, olyan sport is, amiről még sosem hallottunk, amit ti találtatok ki, vagy csak egy jól elkapott kép rólad a focipályán, egy nagy zsákolás a helyi streetball-rendezvények egyikén, bármi, amiről úgy gondolod, hogy megmutatnád a világnak! Inspiráld a többieket, mert sportolni jó!

Figyeljétek a Facebook oldalunkat, és csatlakozzatok a 3x1 közösséghez, hogy ne hagyjátok ki egyetlen sportbarát üzenetét se!