kampányhírek

okt20

Két hét maradt!

A Médiaunió Alapítvány és „A sport mindenkié!” kampány stábja egy hónapja hirdetett pályázatot újságíróknak. S bár szép számú pályamű érkezett, fontos kiemelni: már csak alig több mint két hét áll a pályázni szándékozók rendelkezésére.

A szervezők olyan riportokat, cikkeket, video- és hanganyagokat, valamint fotósorozatokat várnak, amelyek sportembereket, edzőket, sportegyesületeket, különleges sportokat űző, sportolásra buzdító személyeket vagy csoportokat mutatnak be, akiknek a története magával ragadó, példaértékű, másokra is nagy hatással lehet, és nem az élsportban érték el mindezt. A pályázat díjainak összértéke meghaladja a 700.000 forintot.

„A sport mindenkié!” kampány célja, hogy felhívja a társadalom, a nem sportoló hétköznapi emberek figyelmét a mozgás, a rendszeres sportolás fontosságára és pozitív hatásaira. Pályázatával a Médiaunió Alapítvány azt szeretné elérni, hogy ehhez a munkához a lehető legtöbb újságíró csatlakozzon.

Pályázni valamilyen szempontból különleges szabadidősportolók, amatőr sportemberek, velük foglalkozó szakemberek (edzők, személyi edzők, önkéntesek, animátorok stb.), sportegyesületek, önkéntes vagy alkalmi csoportok szokásait, tevékenységét, örömeit, nehézségeit, sikereit bemutató, ösztönzésre alkalmas szerkesztőségi tartalommal lehet. Ez lehet print vagy online újságcikk, online videó, blogposzt, print vagy online fotósorozat, rádió- vagy TV-műsor (illetve ezek részlete), mely készülhet a mostani felhívás nyomán vagy akár májustól, azaz a kampány eddigi ideje alatt bármikor.

Az érvényes pályamű feltételeit a csatolt pályázati anyagban, illetve a következő linken találja:

http://sportolnijo.hu/kampanyhir/ujsagiroi-palyazatot-hirdetunk

A pályázat díjai:

· 1. díj: bruttó 300.000 Ft

· 2. díj: bruttó 200.000 Ft

· 3. díj: bruttó 100.000 Ft

· Különdíj (az adidas felajánlásából): Az olimpikonokat is öltöztető adidas 100.000 Ft értékben felöltözteti a különdíjas cikk íróját!

· További különdíjak partnereinktől (sportbérletek, személyes életmód-tanácsadás stb.)

A pénzdíjakat „A sport mindenkié!” kampány támogatója, a Coca-Cola Magyarország Testébresztő program ajánlotta fel.

A nyertesek listáját honlapunkon publikáljuk november végén, a nyilvános eredményhirdetését 2012. november végén, „A sport mindenkié!” kampány zárórendezvényén tartjuk. A díjakat a zsűri tagjai és a Coca-Cola Magyarország Testébresztő program képviselője adja át.

További információ:

Kardos Ferenc
Open Communications
M: +36-20/410-4989
E: ferenc.kardos@opencom.hu