kampányhírek

jún27

Zumba fitnesszel nyit a Sportplacc

A Médiaunió Alapítvány június 28-tól szeptember végéig minden csütörtök este ingyenes sportórákat tart az Erzsébet téren. Első alkalommal a legújabb táncfitneszt, a zumbát próbálhatják ki az érdeklődők este 7 órától.

A Médiaunió Alapítvány minden csütörtök este héttől nyolc óráig nyilvános tréningeket szervez az Erzsébet téri Sportplaccon, a Danubius kúttal szemközti területen. Az első nyilvános edzés június 28-án lesz: este héttől ingyenes zumba fitnesz órával várják az érdeklődőket – nőket és férfiakat egyaránt! –, akik szívesen részt vennének a latin ritmusokra és tánclépésekre épülő tréningen.

Az edzések után pedig este nyolc órától különleges hangulatú városnéző futáson vehetnek részt az érdeklődők Kis Mirella BSI-futónagykövet vezetésével.

Az előreláthatóan szeptember végéig tartó nyilvános edzéseken a résztvevők kipróbálhatják többek között a Tai Chit, a karate és az aerobik több fajtáját, a Tactical CQC-t, a canne de combatot, a Bollywood-táncot, és még várhatóan sok minden másféle sportot is.

A Sportplacchoz vezető utat IDE KATTINTVA találod!

A Sportplaccon elsősorban a kampányhoz csatlakozó sportegyesületeknek, partnereknek szeretne lehetőséget biztosítani a Médiaunió: bemutatni, hogy sportolni bárhol, bármikor lehet, és hogy a rendszeres sportolás csak elhatározás kérdése, hiszen az érdeklődőket számtalan egyesület várja országszerte.

Ehhez az elvhez kapcsolódik „A sport mindenkié!” kampány másik eleme, az egyre népszerűbb „Sportos Csütörtök” elnevezésű akció is, amelynek lényege, hogy a sportklubok és edzőtermek minden hónap első csütörtökén ingyenes órákkal várják az érdeklődőket.

Érdemes tehát figyelemmel követni a kampány honlapunkat és Facebook-oldalunkat, ahonnan kiderül, hogy az adott héten milyen edzést tartanak az Erzsébet téren, és hogy hol lehet ingyenesen sportolni minden hónap első csütörtökén.

További információ:

Kardos Ferenc
Open Communications
M: +36 20 410 4989
E: ferenc.kardos@opencom.hu