kampányhírek

jún07

Gondolkodj Egészségesen!

A GE nyári napközis táborban a témák feldolgozása sok mozgással történik, a gyerekek szinte egész nap a friss levegőn, játszótéren vannak! A tábor programjában benne van a mindennapi mozgás, mivel a testi egészség a GE! Program témaköreiben is szerepel.

1) A TE MESÉD® tábor a Millenárison

Mindenkinek van egy saját meséje, ami benne születik és éli ünnep- és mindennapjait. A TE MESÉD® táborban a gyermekeknek lehetőségük lesz, hogy ezt a mesét megosszák a nagyvilággal és a különböző művészeti módszerek segítségével elkészítsék annak minden apró részletét, amit a TE MESÉD® mesekönyvben haza is vihetnek.

Időpontok: 2012. július 16-20. (8.30-16.30)
2012. júl. 30-aug. 3. (8.30-16.30)
Helyszín: Millenáris Teátrum - Hajó terem

 

2) „Öt nap alatt a Föld körül”, a Marczibányi Téri Művelődési Központban

Kik élnek rajtunk kívül a Földön? Mitől érzik magukat biztonságban? Mi jó nekik? Mit játszanak? Mit esznek? Hová járnak kirándulni? Milyen meséket szeretnek? A gyerekek öt nap alatt körbeutazzák a Földet és megtapasztalják a kultúrák sokszínűségét, valamint megismerik a testi-lelki egészség alapjait.

Időpont: 2012. július 23-27. (8.30-16.30)
Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ -
Csupor terem

„Öröm, amikor a bennünk rejlő mesére rábukkanunk. Ez az, ami igazán rólunk szól. Saját mesénk életre keltése a kreatív önkifejezésen túl a lelkileg meghatározó élmények feldolgozásának is fontos módja. A mese világában a gyermekek fantáziája, érzelmei, vágyai szárnyra kapnak, és messzebbre repíthetik őket, mint azt valaha gondoltuk...”
Futó Judit (gyermek- és ifjúsági klinikai szakpszichológus)

 

Korosztály: 5-7 éves óvodások

Táborvezetők: Patonay Anita - drámapedagógus, Fekete Ágnes - drámapedagógus, Szirtes-Szabó Kata - meseíró, gyermek-pszichodramatista. A táborvezetők munkáját az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar önkéntes hallgatói segítik. A tábor szakmai védnöke: Kerekes Valéria - meséléskutató.

Ár: 29.500.- Ft, amely tartalmazza a Király Éva dietetikus által összállított napi háromszori étkezést, belépőt a Csodák Palotájába, kirándulást a Margitszigetre és a táborhoz kapcsolódó egyéb költségeket. Kedvezményt biztosítunk testvéreknek és a több turnuson résztvevőknek.

A táborok olvasósarkát a Móra könyvkiadó rendezi be sok-sok érdekes mesekönyvvel. Minden táborozó egy Móra Könyvet is ajándékba kap. www.mora.hu

Jelentkezési határidő: 2012. június 30-ig (15.000.- Ft előleg befizetésével).

Jelentkezés, információ:
Gondolkodj Egészségesen! Program
Tel: +36 1 267-2232
Mobil: +36 30 4252-373
kapcsolat@gondolkodj.hu
1051 Budapest, József Attila utca 1.
www.gondolkodjegeszsegesen.hu