kampányhírek

jún02

Indítsd új felfedezéssekkel a nyarat

Kezdd Te is a nyarat egy nagy kalanddal és fedezd fel a nyolcadik Coca-Cola Testébresztő FITweek változatos programjait. Június 2. és 10. között egyetlen belépő áráért közel 150 helyszín kínálatát tesztelheted Budapesten és országszerte a nagyvárosokban, hogy megtaláld azt a mozgásformát, ami egész nyáron csúcsformában tart majd.

A belépőjegy értéke tovább emelkedik a különböző cégek által nyújtotta kedvezményekkel.

Vásárolj FITweek belépőjegyet bármelyik BioTech USA SPORT ÉLET EGÉSZSÉG KÖZPONTBAN, és további 3000 Ft feletti vásárlás esetén a jegyeddel 1500 Ft kedvezményben részesülsz!

A FITweek ideje alatt a HAJAS Szalonok a FITweek jeggyel érkező vendégek számára egy INGYENES Kérastase Hajápolási Rituálét adnak ajándékba.

A rendezvény szervezői és Katus Attila, a Coca-Cola Testébresztő Program nagykövete arról is gondoskodnak, hogy az egészségmegőrzésre fordított idő remek hangulatban teljen.

A jól bevált, színvonalas fitnesztermek programjai mellett tánc-, jóga- és speedfitnesz stúdiók órái színesítik a kínálatot.

Használd ki Te is ezt a kilenc napot és csatlakozz a Testébresztő Program követőihez, ahhoz a több mint 2 millió résztvevőhöz, akik az elmúlt 7 év során rendezvényeinken együtt sportoltak és velünk fedezték fel a mozgás örömét.

A fitnesztermek listája és további részletek:
http://www.fitweek.hu/
valamint
http://www.facebook.com/testebreszto

További információk:

Valicskó Ferenc – a rendezvény főszervezője
Goldenvision Kft.
e-mail: valicskoferi@gmail.com
mobil: +36 30 571-7189

Fütő Beáta
Noguchi Porter Novelli – A Coca-Cola Magyarország kommunikációs ügynöksége
e-mail: bfuto@noguchi.hu
telefon: 1/312-7289
mobil: +36 30 2784208